Salut lume!

Bine ai venit! Aici vei afla tot ce trebuie despre Fara Urme Auto Detailing.

Pasiunea noastră pentru automobile a inceput inca din copilărie, iar primul contact cu ceea ce inseamna “detailing-ul” de astazi a inceput in anul 2004 cand din dorinta de a ne intretine masinile corect, proaspat revopsite  (bmw seria 3 e36 si alfa romeo) au aparut inevitabilele zgarieturi ce necesitau polisare. Am inceput sa ne punem problema de ce dupa ce ne spalam masinile, acestea apar cu diverse zgarieturi, holograme. Pe vreme aceea nu exista self-wash si am aflat ca spalatoriile foloseau lesie de soda caustica (reziduu de la fabricarea sapunului), solutia ce este extrem de coroziva chiar si in concentratii mici (2-3%). Alt motiv era faptul ca ”baietii in slapi” foloseau aceeasi apa, carpe, bureti, pe tot parcursul zilei, trecând nisipul și pietrele pe vopsea, si uite asa ne-am achizitionat primele masini de polisat, polish 3M, ne-am facut masinile sa luceasca, eram fascinati de rezultat, la fel si prietenii nostri care au apelat la noi pentru a le “polisa” masinile.

In vara anului 2005 am luat decizia de a ne inchiria un spatiu si asa ne-am inceput activitatea, apoi in anul 2009 am primit un contract pe care nu l-am putut refuza, si am decis sa ne mutam in Uk, la Rolls Royce, a urmat Bentley, Mclaren si Aston Martin. In anul 2021, intorsi in Romania, Fara Urme Auto Detailing isi incepe activitatea.

Formam o echipa si preferam  sa lucram la cel mai inalt nivel de calitate in detrimentul cantitatii. Continuam sa investim in cele mai performante scule pentru domeniul nostru de activitate si incercam sa tinem pasul cu cele mai noi tehnologii din dorinta de a le putea oferi clientilor nostri o gama completa de servicii.

Leave a Reply

Your email address will not be published.