Tapiterie piele auto – Cum se curata?

 

Salutare! Mai jos vă voi explica cum să oferiti un aspect frumos tapiteriei de piele.

     Iti petreci cel mai mult timp cu masina in interior, asa ca este important sa pastrezi tapiteria scaunelor din piele asa cum ar trebui. Un interior din piele moale este unul dintre primele lucruri pe care majoritatea le observă, cu toate acestea este foarte usor sa-ti neglijezi interiorul. Principalul lucru de făcut atunci când deții o mașină cu interior din piele este să stabilești un program de curățare, hidratare a suprafețelor din piele. Procesul de curățare tapiterie piele și hidratare tapiterie piele vor păstra aspectul și senzația pielii, precum și valoarea.

Cu ajutorul a doar câtorva produse bune il faceti să arate ca in showroom!

Este important să testați în prealabil detergentul pe o zonă discretă a scaunului pentru a vă asigura că nu îndepărtează culoarea. Detergentii cu glicerina nu degreseaza puternic, astfel pielea nu se va deshidrata.

Folositi detergentul dedicat si o perie moale, (o perie cu peri tari si ascutiti poate provoca daune) agitati mizeria  folosind miscari circulare. Ștergeți suprafața folosind o laveta din microfibră pentru a îndepărta toată murdăria, repetati procesul.

Asteptati circa 40″ ca suprafata sa se usuce, dupa care procesul de ,,hidratare piele” poate incepe.

Balsamul hidratant se aplica cu un aplicator dedicat din spuma. Lasati balsamul sa actioneze  4 minute, apoi stergeti suprafata de piele cu o laveta de microfibra pentru a indeparta orice exces.

Asadar va dorim spor la treaba.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.