Protectie ceramica – beneficii

Cei mai mulți români iubesc să aibă mașina curată, întreținută și, dacă se poate, fără imperfecțiuni. Ne iubim mașinile și ne place să avem grijă de ele. Din studii, reiese că 31% dintre români își spală mașina cel puțin o dată pe săptămână, în timp ce 3% își spală mașina în fiecare zi. Cu toate astea, există și o categorie de 1% care nu-și spală niciodată mașina.

Fie că vorbim de zgârieturi intenționate, micro zgârieturi sau zgârieturi de crengi, dejecțiile păsărilor, zgârieturi căpătate în urma spălărilor la perii (spălătoriile automate), ploi acide sau pietricele aruncate de vehiculele din față, toate pot fi prevenite sau tratate cu această tehnologie ceramică. Vopseaua și lacul aplicate din fabricație nu rezistă la toate intemperiile vremii decât prin aplicarea protecției ceramice sau a unei folii de protectie PPF.

După aplicarea protecției nano-ceramice, devin vizibile și beneficiile: luciu intens, efect hidrofob (apa nu va mai sta pe mașină), rezistență la zgârieturile ușoare, rezistență chimică la produsele/tehnologia spălătoriilor auto, rezistență la dejecțiile păsărilor.

Protecția ceramică este ideal de aplicat mai ales pentru mașinile noi. Ar fi bine, așadar, ca proprietarul să o protejeze imediat după achiziționare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.