Polish auto – Implica riscuri?

Pentru a preveni deteriorarea permanentă a vopselei, masina trebuie lustruita o dată pe an, ceruita la fiecare două luni.

Procesul de polish auto inseamna lustruirea lacului protector prin slefuire, se face in 4 pasi, 3 pasi de slefuire a lacului protector si ultimul pas de ceruire auto.

Polisharea auto elimina hologramele si zgarieturile superficiale, fiecare masina inainte sa iasa pe poarta fabricii este polishata. Masinile Bentley, Mclaren, Aston Martin, Rolls Royce, etc. dupa vopsitorie  intra in procesul de polishare si ceruire, gunoaiele in lac, lacul scurs, ,,coaja de portocala” fiind inevitabile. Folosind discurile abrazive P3000 si P6000, veți finisa zgîrieturile rămase reducand astfel timpul de polishare si crescând productivitatea.

Sfat tehnic: Spălați și clătiți mașina inainte de polish, decontaminati masina chimic cu argila si lubrifiant, spalati masina, uscați bine. Acoperiți cu banda adeziva din hartie plasticele carenajelor exterioare, barilor, oglinzilor, chederele usilor si geamurilor, emblemele si duzele, astfel pasta de polish nu va incarca sau distruge elementele.

Trebuie sa stiti ca procesul de polish auto implica si risc. Graba, lipsa experientei, pad-urile si pastele de polish abrazive  pot arde lacul sau chiar sa ajunga la vopsea. Totul tine de experienta tehnicianului si de grosimea lacului. Masurarea lacului se face inaintea procesului de lustruire a lacului deoarece lacul este diferit de la producator la producator, multe masini au lacul subtire, masinile japoneze au lacul dificil, alte masini au lacul gros.

De ce sa iti revopsesti masina cand procesul de polishare auto iti face masina ca noua, economisesti timp, bani si eviti stresul.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.